diamondpaintingset logo
[wcas-search-form]
My Bag
0

Over diamondpaintingset

Wie zijn wij en waar staan wij voor bij diamondpaintingset.nl?
Hallo ik ben henk en ik ben 32 jaar oud, ik heb altijd een passie voor hobbies gehad maar hier naast mijn eigen hobbies nooit iets mee gedaan. Toen mijn vrouw een hobby kreeg, die normaal zo iets heeft hobby? daar verdien je toch niks mee? vond ik dat er intressant. Ze was aan het diamond painten een erg nieuwe hobby en ik besloot mee te doen. Samen hebben we weten gediamond paint echter vonden we de kwaliteit van de painting sets maar laag, we hebben op ali en andere nederlandse websites besteld maar niks voldeet aan de verwachting. Te weinig steentje, canvas die niet goed plakte of helemaal niet de juiste geleverd krijgen. 
Mijn vrouw zei is er dan niemand die iets fatsoenlijks kan leveren.? En daar kwam mijn ondernemers hart naar boven. Tuurlijk kan dat wel dacht ik. Ik kan dat doen ik maak gewoon een speciaalzaak op het gebied van diamond painting en ik ga uitzoeken waar ik de beste paintings in kan kopen! Zo gezegd zo gedaan toen kwam onze online webshop, klik op de knop om een kijkje te nemen op onze diamond painting speciaalzaak.
Diamond Painting Specialist
Diamond Painting Specialist

Waar staan wij voor?

Onze missie is om een webshop te maken voor mensen die op zoek zijn naar diamond painting sets van hoge kwaliteit.

Hoge kwaliteit

Wij leveren alleen diamond painting sets van erg hoge kwaliteit.

Vriendelijk hulp

Wij staan tijdens werkuren voor alle vragen klaar via: whatsapp, telefoon, email en livechat.

Altijd genoeg steentjes

Niks is vervelender dan te weinig steentjes hebben als je een diamond painting schilderij maakt. Bij ons gebeurt bijna niet.

30 dagen retour

Wij denken dat u het niet terug stuurt daarom geven wij 30 dagen retour i.p.v. 14 dagen.
pencildicerocketbriefcase
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram